زوجه بعد از شکایت نفقه حقوقی و کیفری حساب ها را مسدود کرده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۳ #26947799

سلام.زوجه بعد از شکایت های نفقه حقوقی و کیفری حساب های خود را مسدود کرده آیا میتوانم هنوز دادگاهی برای نفقه حقوقی و کیفری تشکیل نشد {چون چند روزه که شکایت نفقه حقوقی و کیفری کرده} به حساب دادگستری واریز کنم؟خواهشا کمکم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق ارسال اظهارنامه، از ایشان بخواهید برای پرداخت نفقه شماره حساب به شما معرفی کنند.

برای پرداخت نفقه به همسرتان که حساب های شما مسدود شده می توانید طی اظهارنامه ای شماره حساب جهت واریز نفقه بنمائید

سلام . در جرم ترک انفاق ، پرداختی های پیش از شکایت و بعد از آن را برای دفاع ارائه کنید . بابت مسدودی حساب ابتدا ارسال اظهارنامه قانونی و بعد بلافاصله به شعبه لایحه داده و آن را اعلام نمایید
اظهارنامه به تنهایی کافی نیست
دفاع تخصصی لازم دارید

به صورت وجه نقد ، ارسال با پیک و شاهد و ‌‌‌...ا قدام کنید

موفق باشید

طی تنظیم اظهارنامه ای ب ایشان اعلام کنید ک شماره حسابی جهت پرداخت نفقه ب شما بدهد

با سلام
بدوا اظهارنامه تنظیم و ارسال نمایید و تقاضای معرفی شماره حساب نمایید
چنانچه همکاری لازم از سوی زوجه صورت نپذیرد، در دادگاه دفاع لازم را مستند به اظهارنامه انجام دهید .

درود
می توانید اظهارنامه به ایشان بدهید.

می توانید با ارسال اظهارنامه از ایشان درخواست کنید که شماره حساب برای واریز نفقه به شما معرفی نمایند .