دادخواست نفقه، برداشت از حساب زوج، ابلاغ حضور در جلسه اعسار

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۱ #26918418

با سلام، زوجه هستم. دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت زوج دادم و محکوم به پرداخت شد و بعد از ۷ ماه رای قطعی شد و به اجرای احکام رفت. حدود ۱۹ میلیون تومان که کل مبلغ در حسابش بود رو من توقیف نمودم و پول را برداشت کردم، البته قبل از برداشت پول، ایشان تقاضای اعسار کردند و تا پرونده اعسار تشکیل شد، من کل مبلغ را از حسابش که حدود ۲۰۰ میلیون در حساب داشت برداشت کردم و شورا جلسه اعسار گذاشت که زوج در جلسه شرکت نکرد و شاهدانش هم نیامدند و من رفتم در جلسه و گفتم که کل مبلغ را گرفتم و مابقی را باید ماهیانه پرداخت کند و مال و اموال را معرفی نمودم و جلسه تمام شد. بعد از ۱۰ روز امروز برایم ابلاغیه آمده که در جلسه اعسار به همراه شاهدانم شرکت کنم و برای زوج هم ابلاغیه آمده، در صورتی که من کل مبلغ را گرفتم. چرا شورا همان روز که در جلسه شرکت کردم و زوج نیامد رای صادر نکرده ، این جلسه برای چیست؟ ممنون از راهنمایی شما بزرگواران.

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، معمولا شوراها خودشان تجدید جلسه میکنند.

سلام میتوانید با ارسال لایحه مطالب خود را به شورای حل اختلاف اعلام کنید.

سلام چنانچه کل محکوم‌به را دریافت نموده اید طی لایحه ای به شعبه اعلام نمایید تا نسبت ب مختومه نمودن پرونده اقدام شود در غیراینصورت در جلسه شرکت کنید تا نسبت به الباقی بدهی تقسیط شود

با توجه به وصول محکوم به نظر می رسد اعسار موضوعیت ندارد و احتمالا ناشی از عدم دقت نظر اعضای شورا مجدد وقت رسیدگی گذاشتند

سلام، مسلما جلسه رسیدگی به دادخواست اعسار همسرتان تمام نشده بلکه برداشت شخصی خودتان بوده که فکر کردید ختم رسیدگی اعلان شد.بهتره در جلسه رسیدگی حاضر و اظهارات و مستنداتتان را ارائه نمایید.

سلام. شما احتمالا بابت مطالبات دیگر وجوه را از حساب ایشان برداشت نموده اید‌ چرا که شورا صلاحیت رسیدگی به دعاوی زیر ۲۰ میلیون تومان را دارد. ایشان بعنوان مدعی می بایست ادعای خود را ثبات نماید چرا که با توجه به اظهارات شما ، ملائت نامبرده محرز است.

سلام به نظر می رسد با ارائه عذر موجه جلسه تجدید شده است