سند ۵ هزار متره که من ازش ۴۰۰ متر دارم طبق چه ماده ای باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۷ #26856157

سلام
من یک زمین خریده ام به صورت وکالتی سال ۷۰ بخواهم سند بگیرم چی کار باید بکنم سند زمین دست خودم و مربوط به سال ۶۸ میباشد ولی از فردی که خریده ام قطعه قطعه کرده و فروخته سند ۵ هزار متره که من ازش ۴۰۰ متر دارم طبق چه ماده ای باید اقدام کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر وکالتنامه معتبر است می توانید برای اخذ سند اقدام کنید

در صورت اعتبار سند وکالت ، می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده را مطرح نمایید

سلام. ابتدای امر ببینید ملک شما چه نوعی می باشد. اوقافی یا ملکی.
اگر ملکی باشد دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت مقابل که به شما فروختند.
۲..از طریق اداره ثبت اسناد طبق ماده ۱۴۷ تقاضا سند برای ملک خود بکنید.
و این موارد در صورتی است که شهرداری با تفکیک زمین توسط صاحب ملک موافق باشد..

درصورتیکه وکالت دارایی اعتبار باشد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدین

باسلام درصورت داشتن تاریخ معتبر وکالت نامه میتوانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی به دادگاه صالح ارائه نمایید.

سلام
اول باید ببینید بعد از تقریبا ۳۰ سال از تاریخ وکالت آیا همچنان اعتبار دارد یا خیر چنانچه مبایعه داشته باشید می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.