آیا بعد از گذشت یک سال و سه ماه برای کارشناس خط قابل تشخیص هست که چک ۱۰ روز جلوتر صادر شده؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۱۷ #26778387

با سلام
بنده چکی در تاریخ ۹۸/۵/۱ به شخصی دادم به تاریخ ۹۸/۵/۱۰ طرف مقابل مدعیه چک بروز صادر شده و از من شکایت کیفری کرده
با تشکر از پاسخگویی

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، خیر چنین چیزی امکان پذیر نیست مگه اینکه تاریخ و امضا و نوشته ها در زمانهای مختلف نوشته شده باشه

صدور چک مدت دار جنبه کیفری نداشته و جرم نمی باشد

تشخیص این موضوع دشوار خواهد بود

سلام
به هیچ وجه امکانپذیر نیست. خصوصا این که فاصله زمانی تسلیم چک و سررسید چک بسیار اندک و آن هم مربوط به چند سال قبل بوده است. سعی کنید به دلایل دیگری از قبیل شهادت شهود و ... استناد کنید.

سلام کارشناس در صورتی که خط منسوب به شما نباشد در چک تشخیص می دهند ودر ثانی اگر در یک زمان صادر شده باشد قابل تشخیص نیست. در ضمن مدعی باید اثبات کند و بار اثبات برای شما نیست اگر شاهدی دارید می توانید در رد ادعایش بیاورید.

با سلام

طبق فرمایش همکار محترم آقای توسلی

اگر خط و امضا و تاریخ در یک زمان باشند ولی بتاریخ بعد از صدور نوشته شده باشد توسط هیچ کارشناسی قابل تشخیص نیست.

ولی اگر شهود و دلایل دیگری دارید میتوانید به آن استناد کنید

به نظر با توجه به فاصله زمانی نزدیک بین تاریخ صدور چک و تاریخ سررسید قابل تشخیص نباشد