صاحب خانه اجاره را خیلی زیاد کرده تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۴ #26734365

سلام
اجاره نامه ما آخر این ماه تمام می‌شود
صاحب خانه اجاره را خیلی زیاد کرده
تکلیف چیه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راهی نیست یاتخلیه یا توافق با موجر

با سلام
پس از اتمام قرارداد باید اقدام به تخلیه یا انعقاد قرارداد جدید نماید.

سلام پس از اتمام مدت قرارداد در صورت عدم توافق مکلف به تخلیه ملک هستید

با درود
موضوع توافقی است و سعی بفرمایید با جلب رضایت و توافق موضوع را حل یا تخلیه نمایید.

با سلام
این بحث در دولت ومجلس مطرح هست که میزان ااضافه شدن اجاره بها را مشخص کنند ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیده وچون وضعیت کرونایی کشور نیز بهبود یافته، اکثر قضات به آن توجه نمیکنند لذا بهتر است توافق یا تخلیه فرمایید تا مشکلی پیش نیاید.

سلام اگرتوافق حاصل نشه میتونین بامبلغی که پول پیش عرفانامیده میشه اجاره بهاروتهاترکنین و تخلیه کنین

با سلام
به علت کاهش محسوس کرونا درست هست که مصوبه لغو نشده است اما بهتر هست به توافق رسید و یا جابجا بشوید چون بعضی شعبات به تخلیه حکم می دهند