آیا اگر شاکی در تجدید نظر به این موضوع اشاره کند، ممکن است به همان ۶ ماه تا دو سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق منتهی شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۶ #26667026

با سلام
لطفا کمکم کنید،
دادنامه بدوی متهم را برای توهین ۵۱ میلیون ریال و بابت توهین ۵۱ میلیون ریال و بابت قدرت نمایی به ۵۱ میلیون ریال و تحمل ۴۰ ضربه شلاق محکوم کرده،
با توجه به اینکه قانون کاهش حبس تعزیری ناظر به ماده ۶۱۷ نیست، آیا اگر شاکی در تجدید نظر به این موضوع اشاره کند، ممکن است به همان ۶ ماه تا دو سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق منتهی شود؟

خدا خیرتان بدهد

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر
در دادگاه های تجدید نظر افزایش مجازات نخواهد بود مگر اینکه دادگاه بدوی در صدور حکم خود حکمی مناسب و در خور را قید ننموده باشد

سلام و درود
در تجدیدنظر مجازات افزایش نمیابد
مگر آنکه رای صادره از اساس نقض شود
موفق و موید باشید

باسلام
خیر ، در دادگاه تجدید نظر تشدید مجازات امکان پذیر نیست

با درود
این حکم احتمالا در زمان حاکمیت قانون سابق صادر شده است.
لیکن در مرحله تجدیدنظر شدت نخواهد یافت.

باید دید آیا علت تخفیف جرم قدرت نمایی با سلاح برداشت ناصواب از متن قانون بوده در این صورت امکان نقض هست
اما اگر استدلال قاضی در رای برای کاهش مجازات، وجود عوامل عام مخففه باشد (مثل عدم سوء سابقه یا تلاش برای کسب رضایت بزه دیده) رای قانونی بوده و طبق آیین دادرسی کیفری جدید امکان افزودن مجازات در مرحله تجدیدنظر نخواهد بود.

سلام خیر دادگاه تجدیدنظر نمیتواند مجازات صادره از دادگاه بدوی را افزایش دهد.

با سلام و احترام دادگاه تجدید نظر مجازات را افزایش نمی دهد و فقط زمانی نه حکم اشتباه صادر و مجازات قانونی اشتباه تعیین یا کلا اشتباه صادر شده باشد می تواند اینکار را انجام دهد در غیر اینصورت مجزات قانونی را بیشتر نمی کند موفق و پیروز باشید