آیا راهی هست که همسرم دوباره این مقدار طلا را مطالبه کند و به نتیجه برسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #26642205

با سلام بنده مدت سه سال است ازدواج کردم و از همان اول کارمان با همسرم در دادگاه میباشد در دفترچه ازدواج بنده مقدار ۱۹/۵ مثقال طلا به صورت نقدی و مقدار ۱۹/۵ مثقال طلا به صورت عندالمطالبه ذکر شده که بنده طی توافقی که با همسرم داشتیم در کاغذی نوشتیم که همسر بنده مقدار ۱۹/۵ مثقال طلای نقدی را از من دریافت کرده است پس از اینکه هر دویما ان نوشته را امضا و انگشت زدیم دو نفر به عنوان شاهد نزد همسرم اوردم و شاهدها حضورا از خودش پرسیدند که این نوشته حقیقت دارد؟ همسرم خودش اقرار کرده که بله این نوشته درست است و دریافت کردم و ان شاهدها هم نوشته را امضا و انگشت زدند الان بعد از گذشت یک سال و چند ماه همسرم میگوید که دوباره در دادگاه این طلاها را مطالبه میکنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم اگر در دادگاه یک بار صادر شود برای بار دوم با این موضوع در همان دادگاه یا دادگاه دیگه قابل استناد نبود دادخواست ایشان رد خواهد شد و در صورتی که دعوای از سوی همسرتان با این موضوع شکل گرفت با توجه به ایراد امر مطروح به همان دادگاه به مدیر دفتر بیان نماید قبلا این پروند رسیدگی منهی به رای شده است مگر در مواردی که حکم بدوی قابل اعتراض برای طرفین باشد همسرتان نیز با توجه به مهلت قانونی اعتراض نماید