با توجه نفوذ ایشان در هییت بدوی رای به نفع ایشان صادر شد و هییت بدوی به کسر از حقوق بنده نموده، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #26513855

با سلام. در بهمن ماه در محل کارم بودم و ساعت ۲ شیفتم در حال اتمام بود که از سوی علوم پزشکی گفتن شرایط بحران پیش آمده و باید در محل کار باشید پرستار میباشم.و بنده مادر فرزند ۷ ماهه میباشم و بنده در محل کار ماندم شرایط بحران به دلیل گیر افتادن افغانی ها در ارتفاعات برفی بوده است که فقط ۴ نفر به بیمارستان منتقل شدند و ساعت ۵ اتمام بحران زده شد و بنده به رییس بیمارستان مراجعه کردم و ایشان در محل کار نبودن بخاطر استرس کاری(از زمان شروع بحران تا اتمام) و به رییس شبکه شهرستان که همسر ایشان میباشد رجوع کردم و ایشان به دیگران افراد مجرد و دیگر پرسنل که خودش صلاح دونست اجازه خروج داد اما به بنده اجازه خروج نداد که با توجه فرزند بنده شیر خوار بوده و بنده و فرزندم دلتنگ بودم که نزدیک به ۱۱ ساعت فرزندم رو ندیده بودم و با توجه به شرایط و تماس های مکرر توسط خانواده ام پدرم به همراه برادر و مادرم و فرزند شیرخوارم به محل کار من آمدند تا به بچه شیر بدهم که پدرم با ادب و احترام از رییس شبکه خواست اجازه بدهن تا من به منزل بیایم و به فرزندم برسم که رییس شبکه با توهین به پدرم و برادرم که اینجا من تصمیم میگیرم که حتی میتونم اجازه ندهم ایشان یک هفته به منزل بیاییند و بردارم در حضور همکاران بنده گفتن شما طبق قوانین چنین حقی نداری و برادرم با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و قبل آمدن پلیس رییس شبکه با توهین و فحاشی از حراست بیمارستان خواست که اینان رو از اینجا بنداز بیرون میخوام فوتبال نگاه کنم(مسابقه تیم ملی)
و گزارش ۱۱۰ هم این مطلب رو ذکر کردم.
که رییس شبکه تهدید کرد که شما را اخراج و به هییت بدوی معرفی میکنم.
ایشان با دروغ و بزرگ نمایی در گزارش به هییت بدوی اعلام نموده که بنده قشون کشی کردم به بیمارستان در حالیکه پدر بنده شخصی متدین و شناخته شده و ۶۰ ساله و برادرم کارمند و آگاه به ضوابط اداری بوده و هیچ وقت این کار رو انجام نداده اند و دوربین های بیمارستان گواه این موضوع میباشد.
در ادامه با توجه نفوذ ایشان در هییت بدوی رای به نفع ایشان صادر شد و هییت بدوی به کسر از حقوق بنده به مدت ۶ ماه و مبلغ ماهانه ۷۰۰ تومن رای صادر نموده است
بنده هم قصد شکایت به دیوان عدالت اداری را دارم و از شما عاجزانه و بعنوان برادر خواهش میکنم بنده را کمک نموده چون پیش چند نفر که رفتم حرفهای متناقض میگن و این باعث دلشوره بنده شده است

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با معرفی شهود ،و درخواست فیلم از دوربین بیمارستان از طریق دیوان عدالت اقدام نمایید.

با سلام
برای این امر میتوانید از طریق دیوان عدالت اقدام نمایید
اما آیا مدارک و مستنداتی که بتنواند رای هیات بدوی را تغییر دهد در دست دارید ؟
در صورت داشتن ادله کافی و یا حداقل دو نفر شهود میتوانید احقاق حق نمایید

طی لایحه ای مستدل در هیات تجدید نظر دادخواهی نموده ودر صورت عدم نتیجه از طریق ثبت دادخواست به دیوان عدالت اداری در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید ...