آیا عدم طرح اعتراض در جلسه نخستین نسبت به دعوت از همه ورثه، میتواند از موارد جهات تجدیدنظر خواهی توسط خواندگان محسوب شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۷ #26498162

در یک پرونده ، شش نفر از ۱۳ نفر ورثه، به دادگاه دادخواست دادند که وصی مفاد وصیت نامه تنفیذی مبنی بر فروش یک قطعه زمین ثلث و توزیع وجه انرا بین فقرا اجرا نمیکند. دادگاه نیز حکم به محکومیت وصی در اجرای مفاد وصیت نامه نمود. لیکن معترض ثالثی به طرفیت وصی و شش نفر ورثه ( خواهان های قبلی ) دادخواستی را به دادگاه تقدیم و اعلام نمود که قبل از صدور دادنامه، زمین را از وصی خریداری کرده است.
ایا معترض ثالث باید به طرفیت ۱۲ ورثه دادخواست بدهد یا همان دادخواست علیه شش نفر ورثه اولیه و وصی کفایت میکند؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای جدید باید علیه تمامی وراث طرح دعوا شود

با سلام وصی باید خسارت وارده را جبران تا مورد وصیت استرداد شود

رای اولی که صحیح است وبرای این مورد باید علیه همه وراث مطرح شود

با توجه به موضوع ادعای جدید باید علیه تمامی وراث طرح دعوا شود

درود
باید تمام ورثه را در اعتراض ثالث ذکر می کرد.

با سلام
نظر به ذینفع بودن تمامی ورثه در اعتراض ثالث ، تمامی آنها باید طرف دعوی واقع شوند .

در اینصورت باید کلیه وراث طرف قرار گیرند .