چک هایی که قبلا در وجه حامل صادر شده و رد و بدل شده تکلیفشون چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۷ #26337782

با سلام و احترام. از ۲۲ آذر ۱۳۹۹ گفتن که دیگه چک در وجه حامل نباید نوشته بشه. چک هایی که پیشاپیش خرج شده، وضعیتشون چی میشه؟ مثلا بابت قسط چک دادیم. یا مثلا بابت فروش کالایی چک گرفتیم. سوال دوم: من از یک نفر بابت یه قضیه ای چک سفید امضا بابت ضمانت گرفتم. تاریخ نداره. عدد هم نداره. در وجه حامل هست. حالا با این شرایط پیش اومده، با قانون جدید، چک اعتبار داره؟ طرف من که دیگه چک جدید به من نمیده که. بتونه دستش برسه، همونم میگیره معدوم میکنه. چکار باید کرد؟ اینکه میگن قانون عطف بماسبق نمیشه، شامل این چک هم میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید. خدا قوت به همه عزیزانی که اطلاعات و علمشون رو در اختیار مردم قرار میدن. خدا خیرتون بده.

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک تابع قانون زمان صدور چک است
طبق قانون جدید چک مدت زمان صدور چک نهایتا ۳ سال خواهد بود و چکها من بعد از این دارای اعتبار خواهند بود

چک های سابق مطابق رویه سابق قابل پیگیری است.

با سلام .
این قانون مربوط به چک های صادره از تاریخ ۲۲ آذر ۹۹ به بعد است و چک های صادره قبل از این تاریخ را شامل نمیشود

درود
نگران نباشید چکهای در وجه حامل سابق را در برنمی گیرد

سلام درمورد چک ها قبل از ۲۲ اذر تابع قانون زمان صدور است