آیا این اشخاص اجازه داشتند از من شکایت کنند وقتی محکوم شدند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۱ #26305607

۴نفر در سال ۸۵ از پدرم نسبت به زمینی شکایت کردن و در سال ۸۷ هم دادگاه بدوی و هم دادگاه تجدید نظر رای این ۴نفر رو محکوم کرد و رای قطعی صادر شد
پدرم در سال ۹۰رحمت خدا می رود و این اشخاص میام زمین منو که پدرم اونارو هم محکوم‌ کرده به یکی از خودشان واگذار می کنند و میان از من شکایت می کنند
من از این پرونده خبر نداشتم و بضاعتم هم زیاد خوب نبود برا وکیل گرفتن و خودم می رفتم دفاع می کردم خلاصه من بعد ۷سال محکوم شدم
و خلع ید من صادر شد و زمین منو تصرف کردند ولی این حکم محکومین تازه پیدا کردم و فهمیدم از چه قرار بوده
من الان باس چکار کنم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگرحکم درتضادباشدمیتوان درخواست اعاده دادرسی کردالبته مهلت بایدرعایت شود.

سلام ،با توجه به اینکه شما به صورتی قطعی محکوم شدید تنها راهش اعاده دادرسی هست با استناد به همون رای که پیدا کردید مرجع اعاده دادرسی هم همون دادگاه صادر کننده حکم قطعی هستش .ولی مراجعه به دادگاه حق مسلم هر شخصی هست اونا میتونستن از شما شکایت کنند ولی شما هم از حق خودت دفاع کن ،دادخواهی حق مسلم هر شخص هست ،قانون اساسی

درود
می توانید با رای محکومیت آنها اگر حکم قطعی است اعاده دادرسی کنید.

پرونده شما نیاز به بررسی کامل دارد

سلام.باید پرونده شما ملاحظه شود ولیکن با شرح شما می شود اعاده دادرسی کرد.

شکایت و تظلم خواهی حق هر شخصی است لذا اثبات آن مهم است و با این حال ب یک متخصص با ارائه تمام مستندات مراجعه کنید.ایام به کام

باسلام
طرح صورت مسئله بنحوی که شما مطرح نموده اید پاسخش نمی تواند دقیق و صحیح باشد چون هیچ وکیلی نمی تواند بر اساس گفته های شخص اظهار نظر کند بدون اینکه مستندات را رویت کند و یا دادنامه ها را مطالعه کرده باشد.
شما چنانچه بضاعت مالی کافی برای سپردن کار به وکیل نداشتید حداقل خب می توانستید با مشاورت گرفتن از چند تا از همکاران محترم وکیل مشورت بگیرید.مطمئنا علاج واقعه قبل از وقوع است.موفق باشید.