صدور پروانه کسب باید به نام اجاره کننده باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #26282487

با سلام
آیا پروانه کسب حتما باید به نام کسی که اجاره کرده است باشد؟
بنده مغازه ام به نام پدرم اجاره شده است، آیا خودم میتونم پروانه کسبش را دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازاتحادیه مربوطه کسب تکلیف کنید

سلام
۱-بله
جواز کسب برای تمامی مشاغل که به امر خرید و فروش و یا ارائه خدمات مشغول هستند، ضرورت دارد
۲-باید دریافت کنید
ماده ۱۵؛ خرید و فروش پروانه کسب ممنوع است و اگر صاحب جواز کسب بخواهد حقوق ناشی از پروانه خود را به دیگری منتقل نماید، اتحادیه مربوطه باید با رعایت مقررات، جواز کسب منتقل کننده را باطل و در صورت واجد بودن شرایط، به نام منتقل الیه پروانه جدیدی را صادر کند.

سلام
مقررات مربوط به جواز کسب را اتحادیه ای که آن را صادر می کند تعیین می کند.