آیا اشخاص دیگر میتوانند با ارائه آدرس شخصی که مستمری دریافت میکند و صیغه دائم شده، مستمری او را قطع کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۲ #26273374

با عرض سلام و احترام
آیا دختری که بدون ثبت در شناسنامه ی خود صیغه دایم کرده باشد و فقط دفترچه صیغه نامه دارد و در شناسنامه ثبت نشده باشد، کسی از بستگان میتواند با دادن آدرس محل زندگی این خانم به تامین اجتماعی برای قطع حقوق مستمری ایشان به دلیل زندگی با یک مردی که صیغه دایم او شده با دادن آدرس محل زندگی ایشان حقوق را قطع کنند یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صیغه دایم یک اصطلاح غلط است . یا عقد دائم است یا موقت . در هر حال اگر مدرکی وجود نداشته باشد تامین اجتماعی به ادعای شخص ترتیب اثر نمی دهد .

در صورت اثبات ازدواج شما تامین اجتماعی می تواند حقوق شما را قطع کند.

اگر منظور شما از صیغه دائم عقد دائم است باید عرض شود که صرف اعلام یکی از بستگان می تواند چیزی را ثابت کند و تا زمانی که یقین و قطع ایجاد نشده باشد حقوق شما قطع نمی شود

سلام گرامی

تامین اجتماعی برای قطع حقوق باید دلیل موجه داشته باشد صرف اعلام اینکه خانم ازدواج دایم کرده بدون اینکه جایی ثبت شده باشد و خودشان هم اقرار به آن نکنند موجبی برای قطع حقوق مستمری بگیر نیست.

صیغه دایم نداریم . صیغه یعنی مدت دار . لدا در شناسنامه هم‌قید نمیشود

با سلام
عموما ازدواج از موجبات قطع حقوق است .. درصورت اگاهی تامین اجتماعی از ازدواج شما حقوقتان قطع خواهد شد