زوج میخواهد طلاقم بدهد، میتوانم بابت مهریه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #26239255

شوهرم منو نمیخواد میگه طلاق بگیر. میوه فروش با یه نیسان هیچیم جز اون نیان نداره. هر ماه چقدر میتونم بگیرم سکه. مهریم ۲۶۰ سکه تمام. ایا میشه ماشین و گرفت جای مهریه؟ ترو خدا زود جواب بدین

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید مهریه را به اجرا بگذارید و وانت نیسان را توقیف کنید شوهرتان باید مدعی مستثنیات دین شود شما نباید با این احتمال که از خودرو رفع توقیف می شود از توقیف آن منصرف شوید

با سلام
مهریه جز دیون زن به حساب می آید و هر زمانی زن مطالبه کند مرد موظف به پرداخت آن می‌باشد .شما میتوانید تقاضای مطالبه مهریه کنید و همچنین اموال همسرتان رو هم توقیف نمایید

با سلام
اگر مهریه شما عندالمطالبه باشد شما میتوانید کل مهریه خود را مطالبه بفرمایید و همزمان تقاضای تامین خواسته مطرح و حتی نسبت به توقیف اموال و دارایی های ایشان اقدام نمایید.
برای اینکار دو راه وجود دارد مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت
و مطالبه مهریه از طریق دادخواست از دادگاه
البته برای زوجی که تمکن مالی داشته باشد سریعترین و آسانترین راه مطالبه از طریق اجرای ثبت میباشد

با سلام. مهریه حق شماست و میتوانید مطالبه نمایید یا از ان گذشت نمایید. زوجه میتواند هر لحظه که اراده کند مهریه خود را به اجرا بگذارد حال اگر همسرتان دارایی ندارد میتوانید خودروی ایشان را توقیف نمایید و اینکه روال دادگاه طی شود و شوهرتان بطور اقساطی مهریه تان را بپردازد.