سند عادی ابرا مهریه ای که در خواب تنظیم شده باشه اعتبار داره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۷۵ #26154579

یک سند عادی (متن کامل و درست) که توسط یه وکیل (پرینت شده) با امضا و اثر انگشت زوج و زوجه و هیچ شاهدی ندارد
مبنی بر ابرا کل مهریه زوجه تنظیم شده است
امضا شبیه به امضا زوجه نیست ولی اثر انگشت در بیهوشی عمومی با دارو بیهوشی (هالوتان) زده شده است یعنی اثر انگشت متعلق به زوجه است
ضمنا از تاریخ تنظیم سند ۱۰ سال میگذرد
سند مذکور معتبر است؟؟
آیا با این سند زوج از پرداخت مهریه به زوجه معافند؟
چگونه میتوان اثبات کرد که اثر انشگت درخواب زده شده؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در بند چهارم منظور بار اثبات است.

دوست عزیز توجه داشته باشید
اولا سند کاملا معتبر است و نص صریح مبنی بر اینکه ابرا باید با سند رسمی باشد وجود ندارد!
ثانیا ادعایی از قبیل بیهوشی و تهدید باید توسط زوجه اثبات شود
ثالثا در صورت انکار به کارشناسی ارجاع می شود
رابعا طرح چنین ادعایی اقرار ضمنی دال بر صحت سند است و با اثبات قلب( جابجا )می شود.
خامسا بنده تجربه چنین پرونده هایی را داشتم که نهایتا به کارشناسی ارجاع شد و امضای زوجه تایید شد
نکته آخر اینکه فقط در صورت اثبات ادعای زوجه چنین سندی معتبر نیست به علت فقدان قصد در غیر این صورت معتبر است( اصل صحت)
( البینه علی المدعی )

چنین سند ،قراردادی باطل است ،و نسبت به امضا میتوانید درخواست کارشناسی اقدام کنید همچنین برای ابرا مهریه سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم میشود

اصولا چون مهریه درسند رسمی ذکر شده بایستی بذل و بخشش ویا ابرا مهریه هم باسندرسمی باشد اما درصورتی که سندعادی پذیرفته شود و منتسب به شخص شما نباشد میتوانید انکار نمایید.

باسلام
این سند معتبر نخواهد بود و زوجه میتواند اعلام نماید این امر بدون اطلاع او انجام و در خواب اتفاق افتاده و حتی با انکار امضای خود ارجاع امر به نظر کارشناسی برسد

خیر اولا در صورت اثبات کلا باطل و به عنوان سند عادی نیز محسوب نخواهد شد مضافا در حصوص ابرا سمد رسمی مورد تایید محکمه خواهد بود

سلام
سند مذکور معتبر نیست برای ا بر ا مهریه سند رسمی نیاز است