آیا می تونم نفقه این سالها رو از ایشون بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۵ #26090492

بنده یک خانم شاغل هستم ۱۶ ساله که ازدواج کردم . در تمام این سالها همه هزینه های خودم و شخصا پرداخت کردم و حتی همسرم یه مانتو توی این سالها برام نخریده، ایشون کارمند با حقوق بالا هستند اما به شدت خسیس حتی از ابتدای ازدواج هیچ وسیله ای برای خونه نخریدن، همه وسایل جهیزیه ۱۶ سال پیش است، همه هزینه تحصیل پسرم هم با منه...

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست مطالبه نفقه معوقه را تقدیم نموده و تقاضای دریافت نفقه های سنوات گذشته را بنمائید .

با سلام و احترام
اینکه ۱۶ سال نفقه دریافت نکرده اید و اقدامی هر چند در حد اعتراض و ارسال اظهار نامه انجام ندادید می‌تواند اماره ای خلاف ادعای شما محسوب شود
ولی به هر حال در صورت اثبات اینکه در طول این سال‌ها نفقه پرداخت نکرده اند میتوانید همه ی نفقه های معوقه را دریافت کنید

با سلام
هم می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و هم شکایت ترک انفاق مطرح نمایید که گزینه دوم شاید بهتر جواب دهد