تقاضای استرداد جهیزیه از دفتر خدمات قضایی چه طور است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۷ #26035997

عرض ادب سه سوال
همین یکجا بروم برگه میدهند؟
۲/ اگر سیاهه نداشته باشیم راه حل عدم شکایت از جهیزیه چگونه است؟
۳/ با گذاشتن سکه های مهریه اجرا درصورت عدم پرداخت زوج چه میکنن؟ از کجا میفهمند زوج میدهد؟
و چصورت که درایت موارد دادگاه اینا به زن میگویند میشود طلاق بگیری ایا اگر پرداخت نکند

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است سیاهی تنظیم کرده و به شهود جهت امضاء تقدیم نمایید
اگر برای مهریه توان مالی نداشته باشند تقسیط و اعسار میگردد
از دفاتر قضایی
استرداد جهریه با استناد به سیاهی
دادخواست مطالبه نفقه(در صورت عدم پرداخت)
دادخواست مطالبه مهریه
تقدیم نمایید

سلام ۱.درصورت نداشتن سیاه باید شهود داشته باشید.
۲. ضمانت اجرای عدم پرداخت مهریه حبس هست.
۳.عدم پرداخت نفقه و خرجی بیش از ۶ماه از مواردی هست که زوجه وکیل در طلاق می گردد.

با سلام
بدوا تامین دلیل نموده و تقاضای صورت برداری از جهیزیه نمائید
سپس اظهارنامه ارسال نموده تقاضای استرداد جهیزیه نمائید سپس در صورت عدم استرداد دادخواست الزام به استرداد جهیزیه تقدیم نمائید