به لحاظ حقوقی تنها زندگی کردن ایشان با وجود داشتن خانواده، وجاهت قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۸ #26022168

سلام وقت بخیر

در آپارتمان دو طبقه زندگی میکنیم که هر دو مالک هستیم. همسایه ما ۶۷ ساله هستن اما نه با خانواده خودشون سازش دارن نه برای ما آسایش گذاشتن. به دلایل متعدد افسردگی شدید دارن و بنده نگران خانوادم هستم.
چون حضور اعضای خانواده، شرایطی زندگی ایشان را قطعا تغییر می دهد. به لحاظ مالی هم وضع خوبی دارند.

ممنون میشم از اساتید و وکلای محترم بنیاد وکلا که به داد ما برسند لطفا...

با سپاس فراوان
ارادتمند

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برای شما مزاحمت ایجاد کند می توانید علیه ایشان اقامه دعوی کنید وشما نمی توانید ایشان را مجبور به کاری بکنید

تنها زندگی کردن ایشان منع قانونی ندارد

سلام
وقت بخیر
در صورت ایجاد مزاحمت برای شما با تهیه ادله محکمه پسند( مانند استشهادیه، صورتجلسه کلانتری و ... ) اقدام به طرح شکایت مزاحمت نمایید

در صورت ایجاد مزاحمت می توانید شکایت کنید

با سلام
صرفا نسبت به مزاحمتهای ایشان امکان طرح شکایت کیفری برای شما وجود خواهد داشت .

بله منع قانونی وجود ندارد!

شما نمیتوانید اقدامی کنید صرفا اگر مزاحمتی برای شما ایجاد شد میتوانید شکایت کنید