اگر قاضی ماده ۹۱ آیین دادرسی مدنی را رعایت نکند و دوباره رای صادر کند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۷ #25996104

‌با سلام

ماده ۹۱ - دادرس در موارد زیر باید از رسیدگی امتناع نموده و طرفین دعوا نیز می‌توانند او را رد کنند.
د - دادرس سابقا در موضوع دعوای اقامه شده به عنوان دادرس یا داور یا کارشناس یا گواه اظهارنظر کرده باشد.

قاضی یک بار حکم عدم استماع صادر کرده بعد از یه سال در مورد همان موضوع بین همان افراد (خوانده و خواهان در پروند قبل) خوانده را محکوم کرده است؟
آیا امکانش شکایت از قاضی با استناد به رای های صادر، در دادسرای انتظامی وجود دارد؟
تکلیف رای دوم چیه باطل میشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار عدم استماع دعوی نمی تواند مانعی برای طرح مجدد دعوی باشد

حکم عدم استماع ب معنی مختومه بودن پرونده نیست و امکان رسیدگی مجدد و صدور رای جدید هست با توجه ب این موضوع قاضی تخلفی انجام نداده و رای نیز ابطال نمیشود و البته ک شما حق اعتراض در مهلت مقرر را دارید

با سلام
در مرحله تجدید نظر نسبت به این موضوع میتوانید اعتراض نمایید

سلام و درود، ضمن اینکه قرار عدم استماع دعوا از موارد امر مختومه نمی باشد، با تجدیدنظرخواهی به جهت عدم صلاحیت قاضی قابل نقض خواهد بود؛ موفق باشید.

با سلام
قرار عدم استماع ، از موارد امر مختومه محسوب نمیشود و مانع از رسیدگی مجدد نخواهد بود

قرار عدم استماع مانع از رسیدگی مجدد نیست

درود
اگر رای قطعی نشده و مهلت اعتراض باقی است اعتراض نماید مورد از موارد نقض خواهد بود.