مدت زمان یه معامله بدون تاریخ چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۴ #25980866

با عرض سلام و خسته نباشید ما در سال ۹۳ یه قرار دادی با یه بنده خدایی بستیم و در این قرار داد قرار شد که ما یه سری جنس تولید کنیم و به طرف بدیم و بابت ان یا سری چک بگیریم ما جنس ها رو تولید کردیم و وقتی اماده شد طرف نیومد جنس هاشو تحویل بگیره چک های ما رو بده و ما هم هر چقدر دنبال طرف گشتیم پیداش نکردیم و حتی بعد اون رفتیم ازش شکایت کردیم اما چون ازش ادرسی نداشتیم احضار نماه به دستش نرسید حالا بعد این همه مدت طرف پیداش شده و میگه که باید جنس های منو بدید و من همون مبلغ رو بهتون میدم اما چون نگهداری اون جنس ها هم هزینه بر بود ما نتونستیم بیشتر از دو سال نگه داریم ما همه جنس ها رو فروختیم ایا طرف میتونه همچین چیزی بخواد از ما واگه بخواد باید به قیمت همون موقع محاسبه میشه یا با قیمت جدید باید پول بده جنسها رو تحویل بگیره

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدت تعیین کردید و در مدت مذکور تحویل نگرفته قرارداد از طرف شما قابل فسخ هست و قیمت روز قرارداد را باید بدهید ولی اگه قرارداد باطل باشه قیمت روز در ضمن شما میتونید به خیار تفلیس استناد کنید