مجازات بیرون کردن زوج توسط زوجه و تعویض قفل منزل، چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۴۲۲ #25931747

بیرون کردن زوج توسط زوجه و تعویض کردن قفل درب منزل توسط زوجه چه مجازاتی دارد؟
تکلیف نفقه زوجه و نوزاد چه میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ملک متعلق به زوجه باشد می تواند زوج را راه ندهد و زوج ملکف به تهیه مسکن می باشد

اگرملک به نام زوجه می باشد میتواند این کاررا انجام دهد چون طبق قانون زوج موظف است منزلی را برای تمکین زوجه تهیه کند تا زوجه تمکین کند .و اگرهم به نام ایشان نیست که از مراجع قضایی قابل پیگیری می باشد و موظف هستید نفقه را به همسرتان و فرزندتان پرداخت کنید . اگرمنزلی را تهیه کردید و دادخواست الزام به تمکین دادید و ایشون تمکین نکردند ناشزه محسوب میشود و نفقه ای به ایشون تعلق نمیگیرد.

اگر زوجه مالک باشد . مجازاتی ندارد

سلام
بستکی به مالکیت ملک دارد اگر زوجه مالک باشد اقدام ایشان مجازاتی ندارد اما در غیر اینصورت از طریق دادخواست میتوانید اقدام به طرح دعوا نمایید و در خصوص نفقه زوجه نیز میتوانید الزام به تمکین زوجه را دهید که در صورت محکومیت مستحق نفقه نخواهد بود اما نفقه نوزاد را همواره باید پرداخت نمایید

با سلام ووقت بخیر
اگرملک به نام زوجه می باشد میتواند این کاررا انجام دهد چون طبق قانون زوج موظف است منزلی را برای تمکین زوجه تهیه کند تا زوجه تمکین کند .و اگرهم به نام ایشان نیست که از مراجع قضایی قابل پیگیری می باشد و موظف هستید نفقه را به همسرتان و فرزندتان پرداخت کنید . اگرمنزلی را تهیه کردید و دادخواست الزام به تمکین دادید و ایشون تمکین نکردند ناشزه محسوب میشود و نفقه ای به ایشون تعلق نمیگیرد.

در این صورت به زوجه نفقه تعلق نمیگیرد