میخوام توی زمین ملک بسازم، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۵ #25931680

سلام از یه نفر زمین خریدم مبایعی نامه تنظیم کردیم
ولی نه سند زد به نامم
نه وکالت نامه داد بهم
دیروز فهمیدم رفته خارج از کشور
تحقیق کردم فهمیدم کس و کاری هم نداره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با طرح دعوی اثبات مالکیت و الزام به انتقال سند مشکل شما حل می شود

با سلام و احترام
مالکیت خود را در زمین پا بر جا کنید مثل یوار کشی یا پی کنی
سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت او دهید
اگر اقدام نکرد نماینده دادستری با حضور در دفتر اسناد رسمی سند را به نام شما انتقال می دهد
البته اگر از مبلغ ثمن چیزی باقیمانده آنرا به حساب صندوق سپرده دادگستری بعد از طی روال قضایی واریز کنید.

سلام
شما اول مالکیت خود را در زمین محکم و مدلل نمایید و سپس نسبت به اقدام به ساخت اقدام کنید در این باره چنانچه فروشنده حضور ندارد و مجهول المکان است از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود با ارائه اسناد و مدارک تان علیه ایشان دعوی الزام به انتقال رسمی در دادگاه عمومی محل وقوع ملک اقامه تا دادگاه حکم به نفع شما صادر نماید و سپس برای احداث بنا اقدام نمایید و مجهول المکان بودن ایشان تاثیری در رسیدگی ندارد و وی را از طریق آگهی دعوت می نمایند

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید.