با ندادن پول ودیعه مستاجر که موجر هم فوت نموده است؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #25922249

سلام بنده ی خونه ۴۰ متری اجاره کردم که صاحب خونه بعد از مدتی فوت میکند چون موجر بدهکاری داشته و خانه توسط طلبکار توقیف میشود و از طریق مزادیده به فروش میرسد که این وسط هیچ پولی به بنده نداده ان و الان خریدار جدید ملک دنبال گرفتن حکم تخلیه و اس خانه هستن و قصد دادن پول بنده رو هم ندارن تکالیف من مستاجر چه خواهد شد از وارث هم شکایت کردم چون پولی نداشتن دادگاه رای بر علیه انان داد حالا آیا دادگاه بنده رو بدون گرفتن پول ودیعه از خانه بیرون خواهند کرد کلی استرس دارم که بدون پول پیش کجا برم واس اجاره

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر متوفی غیر از این ملک اموالی یا حقوقی داشته باشد میتوانید اقدام به توقیف آن نمایید
اگر در مزایده ملک مبلغی اضافی بر طلب طلبکار باشد میتوانید اقدام به توقیف ان نمایید

با سلام..
با توجه به اینکه رابطه قراردادی جنابعالی با موجر بوده که اینک فوت نموده و از طرفی شخص ثالثی اقدام به توقیف منزل مذکور نموده، لذا جنابعالی فقط می توانید به وراث آن مرحوم بعنوان قائم مقام قانونی مورث رجوع نموده و دادخواست مطالبه بطرفیت آنها مطرح و عنداللزوم اموال وراث را به اندازه طلبتان توقیف نمائید..
بدیهی است بنظر می رسد بعد از انقضای قراداد اجاره، متاسفاته عملیات اجرایی تخلیه ادامه یابد..
موفق باشید..