امکان پس گرفتن ماشینی که مرد به اسم زن زده؛ هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #25858156

با سلام. بنده خودرویی را هنگام خرید به اسم خانمم زدم (هم پلاک و هم سند) و متاسفانه هیچ مدرکی یا وکالت فروش هم از وی نگرفتم. فقط لفظا ایشان متعهد شد که در صورت درخواست بنده به هر دلیل وکالت فروش به بنده بدهد. در حال حاضر قصد جدایی داریم و ایشان مدعیست خودرو برای خودم هست و میخواستی به اسمم نزنی. ایا راهی برای اثبات و پس گرفتن خودرو وجود دارد. لازم به ذکر است چک بانکی مبلغ خودرو تحویل شده به فروشنده توسط بنده و به اسم من بوده است.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون پلاک و سند بنام همسر شماست و قانون سند را اولویت امر قرار میدهد کار کمی مشکل است اما شما در صورت داشتن شهود و با استناد به چک مزبور میتوانید اقامه دعوی نمایید شاید به نتیجه ای برسید .

با سلام و احترام. با توجه به اینکه هم سند و هم پلاک به نام همسر شما می باشد ایشان در واقع مالک محسوب می شود و شما در صورتی که خودرو موجود و در مالکیت همسرتان باشد با اثبات هبه بودن و رجوع از هبه خود می توانید خودرو را مسترد نمایید، یا اینکه می توانید دادخواست مطالبه وجهی که بابت ثمن قرارداد توسط شما به جای همسرتان پرداخت شده است را به دادگاه حقوقی ارائه نمایید چون هیچگونه وجهی بابت ثمن از جانب همسر شما پرداخت نگردیده است.