دستور موقت عملیات ساخت و ساز را چگونه دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #25848577

باسلام
همسایه هم جوارم طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری در اثر تخریب غیره اصولی باعث شکست و نشست سازه ساختمانم شده که صد ها ترک در سقف و دیوارها بر داشته و جان اعضای خانواده ام در خطر است.
چطوری دادستان دستور توقف موقت را صادر و خاطیان منزل برای خانواده ام اجاره نمایند؟
متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا باید اقدام به اخذ دستور موقت مبنی بر من انجام عملیات ساخت و ساز نمایید
متعاقبا دعوایی مبنی بر الزام مالک و پیمانکار به بازسازی و رفع خسارات وارد به ساختمان مطرح نمایید
همچنین نسبت به خسارات وارده و در صورت لزوم رهن و اجاره منزل دیگر می‌توانید خسارات وارده از این باب را نیز مطالبه نمایید

شکایت کیفری رفع مزاحمت در صورت لزوم شعبه رسیدگی کننده دستور موقت را صادر میکند.

درخواست دستور موقت دایر بر جلوگیری از ادامه ساخت و ساز به طرفیت همسایه خود به دادگاه محل وقوع ملک تقدیم کنید