بعد از ۱۵ سال چگونه با وجود رضایت و عدم پیگیری شاکی پرونده بجریان افتاده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۳ #25844721

سلام
شخصی برای پرونده ای در سال ۸۴ محکوم شده جرم کلاهبرداری به مبلغ ۳میلیون تومان و ۱ سال حبس و رد مال ۳ میلیون تومان و پس از گرفتن رضایت بخاطر عدم بازگشت به زندان و تمدید مرخصی بعد از ۱۵ سال دادسرا ناحیه ۶ خارک مامور فرستاده درب منزل و گفته معرفی نکند جلب میشود بعد از ۱۵ سال و پس از مراجعه خانواده به دادگاه گفته شده است که برای تقدیم لایحه عفو و درخواست اعمال ماده ۳۸ و ۵۸ و ۴۳۸ حتما خودش یا وکیل یا کاراموز وکالت برای ارائه لایحه نزد دفتر دار اجرا احکام بیاید و سوال اینست که
۱ چرا موقوفی صادر نشده است؟
۲ ایا شخص مراجعه کند با وجود داشتن جلب از دادسرا گرفتار میشود بعد از ۱۵ سال؟
۳ ایا ارسال از طریق پست امکان دارد؟
۴ هزینه ارائه لایحه که نوشته شده برای اجرای احکام ناحیه ۶ خارک چقدر میباشد؟ و ایا کاراموز وکالت هم میتواند اینکار را انجام دهد
خواهشمندم راهنمایی مفیدی و جامع کامل بفرمایید واقعا کمال تشکر و سپاس از محضرتون دارم

مشاوره حقوقی دادسرا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به یک وکیل یا کارآموز وکالت بدهید تا این موضوع را پیگیری نماید .بهتر است در صورت مراجعه وثیقه همرا داشته باشید

با توجه به جنبه عمومی جرم موضوع جرم قابل پیگیری است

برای دریافت پاسخ جامع بهتر است به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید به هر حال جرم جنبه عمومی داشته است

با سلام و ادب
به دلیل عمومی بودن جرم قابل پیگیری است.شما میتونید از متخصصان مشاوره و کمک بخواهید

با درود شما دیگر قابل تعقیب نمیباشید اجرای مجازات به نظر مشمول مرور زمان اجرا گردیده است. لیکن اگر به لحاظ قرار شما را مشمول مرور زمان ندانیم.
به لحاظ رضایت شاکی و مبلغ اندک، مطابق قانون جدید نیز قابل تعقیب نمیباشید.

۱- به دلیل داشتن جنبه عمومی جرم قرار موقوفی صادر نشده است .
۲- بله . در صورت صدور حکم جلب ، قطعا بازداشت میشوید .
۳- باید نسبت به جنبه عمومی جزم تعیین تکلیف نمایید . ارسال پستی درخواست بعید است مورد پذیرش قرار بگیرد .
۴- میتوانید به یک وکیل یا کارآموز وکالت بدهید تا این موضوع را پیگیری نماید .

درود بر شما، به دلیل جنبه ی عمومی بله، قابل پیگیری خواهد بود، لذا بایستی لایحه ای در این خصوص تنظیم و ارسال نمایید، جهت دریافت راهنمایی مفید و جامع بایستی از طریق مشاوره با احدی از همکاران سایت اقدام کنید.