آیا شخصی با فروشنامه که متن و امضا من در آن کاربنی هست, میتواند ادعا فروش و تحویل ملک نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۰ #25813525

درود
آیا شخصی با فروشنامه که متن و امضا من در آن کاربنی هست اصل و زنده نیست ( میتواند ادعا فروش و تحویل ملک نماید؟ توضیح اینکه ملک فروخته شد به شخص الف او به شخص ب فروخته است و به دلیل عدم پرداخت فسخ شده و فروشنامه های بین من و الف وجود ندارد اصلی معدوم شد این فروشنامه بین الف و ب هست و نسخه بنگاه است که امضا من به عنوان صاحب سند و صاحب ملک در آن کاربنی است تقریبا نصف امضا ها اصل است نصف کاربن

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به فرمایش شما فسخ در صورتی انجام خواهد شد که اولا" در قولنامه شرط شده باشد و در ثانی شما با توجه به عدم وجود مبیع و فروخته شدن آن امکان فسخ با نفر دوم وجود ندارد لذا فسخ و استرداد مبیع متصور نیست !

با سلام
در مشاورین املاک که مبایعه نامه تنظیم میگردد در سه برگ و هر برگ مختصی یکی از طرفین معامله و برگه اصلی برای مدیریت املاک خواهد بود
لذا برای برگه های فروشنده و خریدار هر چند که متن مبایعه نامه کاربنی میباشد اما امضاهای طرفین بایستی اصل باشد .
حال برای اظهار نظر دقیق بایستی مدارک شما رویت گردد تا مشخص گردد وضعیت بر چه منوالی بوده است
اگر امضای شما اصل باشد و یا شهودی پای مبایعه نامه را امضا نموده باشند معامله صحیح میباشد

سلام . دادگاه رای به صحت معامله خواهد داد

اصولا دادگاه رای به صحت معامله خواهد داد

سلام.بستگی به نظر دادگاه دارد ولی به نظر می رسد معامله صحیح باشد.