می‌تونه از من شکایت کنه و مدعی بشه من خونه رو بدون اجازه اش اجاره دادم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #25804883

سلام وقتتون بخیر.شوهرم خارج از ایرانه و از من خواسته خونه ای که به نام خودش هست رو اجاره بدم. البته این خونه با اوراق خریده شده و هنوز داره قسطاشو میده ( بنام بانک هست ). میگه نمیتونم از اینجا بهت وکالت بدم ( در واقع میگه که اگر ما زن و شوهریم و به هم اعتماد داریم نباید بگی وکالت بده). حالا من نگران اینم که می‌تونه از من شکایت کنه و مدعی بشه من خونه رو بدون اجازه اش اجاره دادم؟ چون الان بخاطر مشکلاتی که بینمون هست من مجبورم حرفاشو گوش کنم. از طرفی بهش اعتماد ندارم و نگرانم. نظر یا پیشنهاد شما چی هست؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
بله بعدا می‌توانند علیه شما شکایت مطرح کنند. توصیه می‌شود بدون وکالت نامه این کار را انجام ندهید.

با سلام شما اگر از طرف مالک اجازه رسمی نداشته باشید مانند وکالت حق اجاره دادن ندارید