چی بگم که قاضی متوجه دروغ ایشون بشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۷ #25700002

۵ سکه عقب افتاده جلبش کردم الان هیچ چیزم بنامش نیست ولی از لحاظ مالی وضیعتش خوبه و همش میگه ندارم الان من تو دادگاه باید چیکار کنم چی بگم که قاضی متوجه دروغ ایشون بشه و از زیر مهریه در نره

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .

اشتباه تایپی داشتم مجدد ارسال کردم

سوال شما کمی بسته و به صورت کلی بیان شده . برای دریافت مشاوره بهتر ، می بایستی به جزئیات مورد نظرتون از این جهت که وضعش خوبه یعنی چی؟ اشاره کنید !! تا بتوان به نحو صحیح مشاوره ارائه کرد

وضع مالی خوب رو اگر به حساب بانکی خوب بدونید و یا داشتن اموالی که سند آن به نامش نیست و یا هر مال دیگری که مدنظر شماست ، مشاوره و راهکار آن متفاوت خواهد بود

موفق باشید

درود
اگر مدرک نداشته باشید قابل اثبات نیست.

سلام .

سوال شما کمی بسته و به صورت کلی بیان شده . برای دریافت مشاوره بهتر ، می بایستی به جزئیات مورد نظرتون از این جهت که وضعش خوبه اشاره کنید !!!! تا بتوان به نحو صحیح مشاوره ارائه کرد

وضع مالی خوب رو اگر به حساب بانکی خوب بدونید و یا داشتن اموالی که به نام نیست و یا هر موضوع دیگری ، مشاوره آن متفاوت خواهد بود

موفق باشید

شما اگرادعا دروغ گفتن ایشان را کنید باید بتونید ثابت کنید که ایشون مالی به نامش هست درغیر این صورت فقط درصورتی حرف شما پذیرفته خواهد شد ک بعد ازین که شما مهریه رو مطالبه کردید ایشون مال را انتقال داده باشد