تغییر پست سازمانی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #25699965

بنده به عنوان مامور از منطقه ای به منطقه دیگر انتقال یافتم اما بعد از چند سال پست سازمانی مرا به اجبار تغییر و تنزل دادند بعد از گذشت چند سال نتوانستم تغییر پست سازمانی را انجام دهم نیروی رسمی هستم هر وقت مراجعه میکنم با پرخاشگری رئیس اداره مواجه می شوم که هیچ پست سازمانی نداریم که تغییر پست دهید آیا می توان از طریق دیوان عدالت اداری به حق ام برسم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم رعایت حقوق متعلقه به شما طبق مقررات استخدامی و آیین نامه نحوه ارتقا شغل و پست سازمانی مرتبط با آن اداره می توانید علیه اداره مربوطه شکایت کنید

سلام صرفا در صورتی که مستحق ارتقاء باشید و اون اعمال نشه ، میتونید از طریق قانونی پیگیری کنید ، اینکه رییس با شما بد رفتاری می‌کنه دلیل موجهی نیست هرچند همین موضوع هم طبق قوانین مربوط به اداره و سازمان خودتون از طریق بازرسی قابل رسیدگی خواهد بود