چطور نامه را به سپرده گذاری مرکزی بفرستم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۹ #25680769

سلام وقت بخیر.
درخواست توقیف سهام عدالت (میدونم سهام عدالت داره و غیر مستقیم هم انتخاب کرده ولی سجام نداره) برای مهریه به اجرای احکام داده بودم. الان اجرای احکام یه نامه داده بهم که از محتویاتش خبر ندارم و گفته که ببرمش سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه. سپرده گذاری مرکزی تهرانه؛ چجوری نامه رو ببرم؟
برای ادامه روند لطفا کمکم کنید.
ممنون.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضوری اقدام نمایید.

مراجعه حضوری شما الزامی می باشد.

راه دیگری نیست به جز مراجعه حضوری

سپرده گذاری وجوه در تهران، بلوار کشاورز ، خیابان شهید نادری، تقاطع خیابان ایتالیا، پلاک ۱۳ واقع است. می توانید با مراجعه حضوری نامه را به دبیرخانه یا واحد ذیربط تحویل داده و مراحل مورد نیاز را طی نمایید.

برای توقیف سهام باید حضورا مراجعه کنید تا با در اختیار گذاشتن مشخصات همسرتان موضوع مورد بررسی قرار گیرد .

با احترام .فقط حضورا باید مراجعه نمایید و مدارک خودرا همراه داشته باشید

درود
باید حضوری مراجعه کنید.