در صورتیکه کسی توقیف اموال نماید؛ نحوه وصول مطالبات آنها چگونه خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۵ #25650936

سلام
برادر بنده فوت شده است و در دست افرادی چک دارد بنده در صدد گرفتن فرصت از آنها میباشم تا با فروش اموال متوفی با آنها تسویه حساب کنم ولی عده ایی از آنها میخواهند با مراجعه به دادگاه توقیف اموال بکنند. حال سوال من اینست در صورتیکه کسی توقیف اموال دربیاورد نحوه وصول مطالبات آنها چگونه خواهد شد؟ آیا من میتوانم با فروش اموال آن بدهی ها را بدهم؟ و اینکه کسی که مثلا بیست میلیون تومان چک دارد در صورت توقیف اموال به میزان طلبش پول میرسد یا هزینه های وگیل و دادگاه را هم باید ما بدهیم؟
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلبکاران می توانند توقیف اموال را بخواهند و هر کدام از طلبکاران زود تر از دیگران اقدام نماید مقد بر سایرین خواهد بود لذا هر کس به اندازه طلب خود می تواند از مال توقیف شده طلب خود را مطالبه کند اموال نیزاز طریق مزایده به فروش رفته و طلب طلبکاران پرداخت خواهد شد

به نسبت طلبشان می توانند از محل مزایده وفروش مال توقیفی طلب خودرااخذ کنند وهزینه های حق الوکاله وخسارات متعلقه هم قابل برداشت است

با سلام
افرادی که اقامه دعوی و حکم قطعی دریافت کرده اند نسبت به طلبکاران دیگر رجحان دارند و کل هزینه هایی که از باب دعوی اقامه نموده اند،از قبیل هزینه دادرسی و هزینه وکیل قابل دریافت میباشد

میتوانند با توقیف اموال برادر مرحوم شما اقدام ب وصول طلب خود از اموال متوفی کنند در صورت توقیف شدن اموال شما نمی توانید اموال را ب فروش رسانید و علاوه بر وصول طلب اشخاص از اموال متوفی هزینه های دادرسی و اخذ وکیل و.....نیز برعهده شما خواهد بود

میتوانند با توقیف و فروش اموال متوفی بدهی خود را بردارند همچنین هزینه های دادرسی و حق وکیل نیز از همان اموال قابل مطالبه است

درود
اگر توقیف نمایند نسبت به طلبشان بر دیگر طلبکاران مقدم هستند، در صورت طرح دعوی هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه بر عهده شما می باشد.

البته کسی که از طریق دادگاه اقدام کرده هزینه وکیل ودادرسی وخسارت تاخیر تادیه هم مطالبه می کند بهترین راه جلب رضایت از طریق خود شماست