قانون تو چه شرایطی دخترم رو به من میدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۳ #25602572

من میخوام از همسرم جدا بشم دخترم ۱ سالشه میخوام بدونم قانون تو چه شرایطی دخترم و به من میده ضمن اینکه این آقا درامد و حقوق ثابتی نداره و من چند نمونه از قراردادهاش و که مبالغ کلانی هست دارم ، من میخوام از طریق مهریه فشار وارد کنم بهش تا طلاقم رو بده میخواستم راهنمایی کنید ببینم میتونم از این قراردادها استفاده کنم که مشخص شه درامد داره؟ چه درخواستی بزنم؟
ایشون هیچ پولی به من نداده از اول زندگی و حتی طلاهام و هم بارها و بارها فروخته در واقع اصلا تامین نداشته و نفقه نداده
خونه به نام من هست؛ میتونه ازم بگیرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
حضانت تا هفت سالگی با شماست و قرار داد در مهریه تاثیر ندارد اما در رد اعسار ایشان می تواند موثر باشد. اگر خانه را هبه کرده اند می توانند مسترد کنند.

تا ۷سالگی حضانت فرزند با مادر میباشد.
دادخواست مطالبه مهـــریه ثبت نمایید و هر مدرک و مستنــــدی که میتوانید به مرجع قضایی و اجراییات ثبت ارائه نمایید.

پرسشگر محترمه
پس از جدایی زوجین، تا۷سالگی حضانت با مادر است مگر ازدواج کند که در این جا به پدر محول می‌شود.
به هر تقدیر، اصل بر این است‌‌؛ تا۷سالگی طفل تحت حضانت مادر است (به شرط عدم ازدواج مادر ) وسپس پدر حضانت را باید برعهده بگیرد اما دادگاه مکلف است، مصلحت عاطفی طفل و اعتیاد شخص سرپرست یا قادر نبودن(مالی و جسمی) هریک از سرپرستان طفل در دوران حضانت را درنظر بگیرد.
ممکن است هریک از طرفین در زمان قانونی حضانت فرزند خویش صالح نباشد(معتاد باشند، فساد اخلاقی داشته باشند) در این موارد حتی با وجود فرض قانونی می‌توان با تقدیم دادخواست و دفاع منطقی، از حضانت طرف مقابل جلوگیری کرد.

سلام تا ۷ سالگی فرزند اولویت حضانت با مادر است.
برای وصول مهریه صرف قراردادهای ایشان کفایت نمی کند باید مال از ایشان معرفی کنید مثل خودرو،سهام، ملک، حساب بانکی.

درود
حق حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می باشد
و شما میتوانید از طریق اداره ثبت اموال شوهرتون را توقیف نماید

درود بر شما، مطابق قانون حضانت تا ۷ سالگی با مادر است، مگر اعطای حضانت بر خلاف مصلحت طفل باشد، در خصوص مهریه نیز میتوانید از طریق محضری که عقد را ثبت کردید اقدام نمایید، سپس از طریق اداره ثبت، اموال ایشان را معرفی و اقدام به توقیف کنید.

سلام حضانت تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ سالگی تا بلوغ با پدر است ولی میتوانید با هم توافق کنید که حضانت دائمی با شما باشد البته فرزند بعد از رسیدن به بلوغ از حضانت خارج میشود و خودش می تواند تصمیم بگیرد که با پدر زندگی کند یا مادر.