ایا قاضی با توجه به اینکه قرار داد کتبی بین مان نبود دستور تخلیه فوری صادر نمایند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۱ #25569036

سلام و عرض شب بخیر من در سال ۱۳۹۴/۰۵/۳۱ قرارداد اجاره بمدت یکسال با مادر صاحبین ملک در بنگاه بستم و تمام جوانب حقوقی رعایت گردید بعد از اینکه مدت اجاره در تاری۱۳۹۵/۰۵/۳۱ تمام شد ازین به بعد به صورت شفاهی تمدید کردیم ودر سال ۱۳۹۹/۰۱/۱۲ ایشان به رحمت خدا رفتند و از اون زمان تا الان اجاره را به حساب همسر یکی از دختران که صاحبان مشاعی می شوند واریز نمودم . اکنون صاحبان ملک که دوتا خواهر می باشند و حتی در زمانی که با مادرشان هم قراردادبستم ایشان صاحبان ملک بودند . ولی در تاریخ۱۴۰۰/۰۶/۰۳از شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه فوری نمودند . ایا می توانم بر اساس ستاد کرونا اجاره را تمدیدکنم و ایا قاضی با توجه به اینکه قرار داد کتبی بین مان نبود دستور تخلیه فوری صادر نمایند. ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرارداد تا پایان مدت معتبر است

قرارداد اجاره تا پایان مدت معتبر است.

با سلام اگر محل مسکونی است امکان تمدید آن وجود دارد.

قرارداد اجاره پابرجا می باشد...

قرارداد اجاره تا پایان انقضای مدت آن به اعتبار و قوت خود باقیست

به دلیل انقضای قرارداد و عدم تمدید کتبی قرارداد مشمول استفاده از مصوبات ستاد کرونا نیستید .

بادرودوسلام اجاره پابرجا می باشد.