آیا زوجه ای که شوهرش مبتلا به ایدز و اعتیاد هست میتواند برای طلاق اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۴ #25568659

باسلام.
در صورت اقدام تکلیف مهریه و بچه ی چهار ساله چی خواهد شد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به موراد فوق درخواست طلاق از سوی زوجه پذیرفته خواهد شد مهریه قابل مطالبه است و حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر خواهد بود

باسلام
باتوجه به شرایطی که فرمودید از موارد عسر و حرج میباشد که زوجه میتواند دادخواست طلاق دهد و در خصوص فرزند ، حضانت وی تا هفت سالگی با مادر است و دادگاه با توجه به مصلحت طفل تصمیم میگیرد. مهریه نیز در صورت عندالمطالبه بودن قابل مطالبه است .

باید احراز شود که شرایط همسر موجب عسروحرج شما گشته .مهریه قابل مطالبه است . حق حضانت فرزند تا۷ سالگی باشماست

با سلام..
در صورتیکه بیماری زوج در دادگاه اثبات گردد از موارد عسر و حرج زوجه تشخیص داده شده و حق درخواست طلاق به زوجه ایجاد می گردد..
در خصوص حضانت کودک نیز قطعا تا ۷ سالگی با شما بوده و پس از آن با تشخیص دادگاه، طبق مصلحت طفل رفتار می گردد و با توجه به شرایط خاص پدر و احراز عدم صلاحیت وی، قابل واگذاری به شما می باشد..
موفق باشید..

باسلام
میتوانید تقاضای طلاق نمایید
حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر است بعد از آن در صورت عدم صلاحیت پدر به مادر واگذار میشود

باسلام:موارد فوق جزء شرایط ۱۲گانه عقد می باشد وزن حق طلاق دارد ودر مورد مهریه در هر صورت به زن تعلق می گیرد.حضانت فرزند تاهفت سالگی بامادر است وبعد از اون باتوجه به شرایطی که شوهرش دارد دادگاه رای میدهد.

بله به جهت عسر و حرجی که ایجاد میشود میتوانید دادخواست طلاق بدهید. مهریه نیز قابل مطالبه است.حضانت فرزندنیز تا ۷ سال قطعا با مادر و پس از آن نیز بنا به مصلحت طفل و شرایط خاص پدر قابل واگذاری به مادر است