سو اثر چک برگشتی به چه معناست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۹ #25513555

در واقع وقتی چک برگشت میخوره این سو اثری که به وجود میاد چیه که بعد فرد اقدام میکنه به رفع سو اثر چک برگشتی؟!

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سو اثر به اعتبار مالی صاحب چک لطمه زده و از یک سری حقوق و امتیازات مالی و بانکی از قبیل محروم شدن از داشتن دسته چک تقاضای وام و غیره در بر خواهد داشت

سلام
سو اثر چک برگشتی به معنای بی اعتبار شدن صاحب حساب است که آثار مختلفی دارد مثلا دیگر نمی تواند وام بگیرد یا حساب افتتاح کند یا دستگاه کارتخوان داشته باشد و غیره

سلام برای رفع سوء اثر راههای زیر ممکن است:
تامین موجودی
ارائه لاشه چک برگشتی
ارائه رضایت‌نامه محضری ذی‌نفع چک به بانک.
واریز مبلغ چک به سپرده قرض‌الحسنه جاری و مسدود نمودن آن به مدت ۲۴ ماه
ارائه حکم قضایی مبنی بر رفع سوء اثر از سوابق چک برگشتی
انقضای مدت نگهداری سوابق چک‌های برگشتی در سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی

با برگشت چک فرد دچار محدودیت هایی میشه.مثل عدم صدور مجدد دسته چک و ... که برای رهایی از اونها از طریق بانک رفع سوء اثر میکنند