زمان خدمتم به سابقه بیمه ام اضافه می شود یا اینکه باید هزینه ای پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #25467577

با سلام و احترام
اینجانب آبان سال ۸۰ به خدمت رفتم و مرداد سال ۸۳ کارت خدمت گرفتم.
البته مابین خدمت تصادف کرده و یکسال استراحت پزشکی به من دادند.
قبل خدمتم سرکار رفته و ۴ ماه بیمه داشتم.
بعد خدمتم آبان سال ۸۵ سرکار رفتم و تا الان بیمه هستم‌.
خواستم بدونم زمان خدمتم به سابقه بیمه ام اضافه می شود یا اینکه باید هزینه ای پرداخت کنم.
تشکر از راهنمایی شما عزیزان

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سابقه بیمه ای که در طول خدمت داشته‌اید جزو سوابق بیمه شما محسوب خواهد شد.

سوابق بیمه تان را چک کنید در صورتی که طی دوسال حق بیمه شما پرداخت نشده باشد جز سابقه بیمه شما محسوب نمیشود منتهی اگر برای بازنشستگی اقدام کردید وسوابق بیمه شما به حد نصاب نرسیده میتوانید برای این دوسال در ازای هر ماه ۳۵۰هزار تومان پرداخت کرده سابقه بیمه را بخرید لازم به ذکر است سوابق بیمه را از طریق تماس با مشاوران تامین اجتماعی و ارائه کد ملی میتوان چک کرد