چقدر این می تواند معتبر و قابل استناد برای بازپرس و قاضی باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #25425344

سلام ۳۴ ساله مرد هستم. موضوع این است که فعلا یه اس ام
اس برام اومده مبنی بر ثبت شکایت کیفری در ناحیه ۱۲ تهران شعبه ۳ و ابلاغیه ای در سامانه ثنا نیومده
اس ام اس مربوطه:
شکوائیه شماره _________ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه ۳ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران ارجاع و با شماره پرونده و رمز شخصی ثبت گردید.
شرح مختصر موضوع:
در یک شرکتی کار می کردم و هیچ قراردادی از هیچ نوعی هم نداشتم فقط برام بیمه رد می کردن از آذر متوجه یکسره مغایرت فاکتورها شدند که حسابرس گرفتن و هرچی محاسبه کرد باهاشون تسویه کردم به عنوان بدهی شرکت و رسید گرفتم. در حدود ۱۰۰ هزار تومن هم نفری از حقوق پرسنل که ۵-۴ نفر بودند
کم گذاشته بودم که با توجه به نرخ افزایش حقوق و سود تسویه کردم و حسابرس شرکت امضا کردند. حالا دیگه چیزی پیدا نکردن رفتن شکایت کیفری کردن توی ناحیه ۱۲ تهران شعبه ۳ اما جز چند تا فاکتور بدون امضا و یه تعداد کپی فاکتور و یک دست نوشته که با ارعاب گرفتن و امضا هم نداره دیگه چیزی ندارند. تصویر اون دست نوشته رو هم براتون پیوست می کنم. از نظر شما چکار باید بکنم و شما فکر می کنید سرانجام این کیفر خواست چی هست؟ ممنون
با توجه به متن دست نوشته ام که تصویر آن را برای شما فرستادم و آن را به دادسرا ارائه داده اند چقدر این می تواند معتبر وقابل استناد برای بازپرس و قاضی باشد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مغایرت فاکتور ها و برداشت به حساب خود اگر از روی سوء نیت باشد میتواند به عنوان سرقت یا خیانت در امانت تحت تعقیب قراربگیرد.

متاسفانه مدرک مورد اشاره در این قسمت قابل ارسال نمی باشد . در صورت تمایل از طریق قسمت ارزیابی حقوقی سایت اقدام نمایید تا مدارک قالب ارسال باشد .

سلام.باید مدارک و مستندات بررسی شود.