شکایت از خودروسازان چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۵۴ #25374751

با سلام و احترام
در سال ۱۳۹۶ ۳عدد خودرو با موعد تحویل در قرارداد آبان ۹۷ در سایپا ثبت نام کردم و تاکنون فقط یک دعوتنامه تکمیل وجه صادر شده با موعد تحویل تیر ۹۸ که تاکنون تحویل نشده است می خواستم جهت ۲ خودروی دیگر لایحه تنظیم و از طریق دادگاه اقدام کنم آیا تاکنون پرونده موفقی وکلای محترم در جهت الزام خودرو سازان جهت تحویل خودروی با قیمت سال گذشته بوده می خواستم اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید .ممنون
ضمنا از طرف سازمان صنعت و معدن استان تهران و سازمان تعزیرات نیز اقدام کردم ولی از بهمن سال گذشته تاکنون پاسخی نداده اند و گفته شده از طریق دادگاه اقدام کنم

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا اظهارنامه ای را ارسالد نمایید در صورتیکه نتیجه حاصل نشد میتوانید اقدام به تقدیم دادخواست نمایید.

سلام
می توانید ضمن ارسال اظهارنامه اقدام به ثبت دعوا نمایید و وصول نتیجه بعید نیست

مطابق با قانون حمایت از حقوق مصرف کننده امکان اقدام قضایی موجود است

سلام، شما از طریق محاکم قضایی دعوا مطرح کنید با توجه به دستورالعمل ریاست محترم قوه قضائیه قطعا موفق خواهید شد هم خودرو الزام به تحویل و تعهد حکم بگیرید هم خسارات رو