برای پسرم حکم رشد گرفته و پسرم اومده و شکایت کرده که راضی نبوده پدرش خونه رو به من بدهد، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۶ #25358613

سلام من چند ماه پیش ارثیه شوهرمو توقیف کردم و با توافق یه مقدار از طلاهایی که داشتمو دادم شوهرم و خونه ای که به اسم پسرم بود و سن پسرم حدود ۱۷ سال بود رو به نام من زد و ماشینی که زیر پام بود همیشه رو بهم داد و جدا شدیم الان شوهرم برای پسرم حکم رشد گرفته و پسرم اومده و شکایت کرده که راضی نبوده پدرش خونه رو به من بده میخواستم ببینم حقی داره اگه ممکنه راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم رعایت غبطه مهجور توسط ولی میتوان تقاضای فسخ بیع گردید

با سلام
اگر این خانه را پدر بنام فرزندش انتقال داده بوده و نیز اینکه طفل بفرموده شما زیر سن قانونی بوده لذا اختیار اموال و دارایی فرزند بر عهده پدر بوده و پدر میتوانسته هر گونه اقدامی بر این اموال نماید .