آیا با توجه به اینکه بیمه در کارگاه آخر فقط دوماه رد شده است میتوانم بیمه بیکاری دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #25321325

با سلام بنده حدود ۲۶ ماه سابقه بیمه از محل کار قبلی دارم و بلافاصله در محل کار جدید شروع بکار کردم که بعد از دو ماه کار و پرداخت سابقه از محل کار اخراج شده ام آیا با توجه به اینکه بیمه در کارگاه آخر فقط دوماه رد شده است میتوانم بیمه بیکاری دریافت نمایم؟ بیمه بصورت مستمر پرداخت شده است.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از جمله برای استفاده از بیمه بیکاری ، یکی از شروط مهم غیرارادی بودن ترک شغل است .منظور از واژه غیراداری دو حالت خاص دارد. یک حالت آن است که شما به علت حوادث غیرمترقبه مانند سیل، حریق، زلزله و امثال آن از کار بیکار شده باشید. حالت دیگر آن است که شما به علت تغییرات ایجاد شده در واحد محل کار از کار بیکار شده باشید. به عنوان مثال، یک کارخانه به علت کاهش تقاضا نیاز به تعدیل نیرو و کاهش هزنیه‌ها دارد و شما را اخراج می‌کند. البته این تغییرات از ناحیه واحد محل کار باید به تایید وزارت کار و همچنین شورای عالی کار برسد.
ضمنا چون شما قرارداد کاری داشته اید و اخراج از طرف کارفرما بوده است میتوانید از طریق اداره کار نسبت به بیمه بیکاری اقدام نمایید.

باسلام
دوست عزیز برای دریافت بیمه بیکاری باید شش ماه حداقل سابقه کار در آخرین محل کار داشته باشید که متاسفانه سابقه شما ۲ماه می‌باشد واگر دریافت بیمه بیکاری شما مربوط به کار قبلیتان باشد یک ماه پس از اخراج شدن باید پیگری میکردید ولی شاید بتوانید با عنوان کردن عذر موجه در صورتی که از محل کار قبلیتان به صورت غیر اداری اخراج شده اید اقدام به دریافت بیمه بیکاری کنید.

باسلام. بیمه بیکاری در صورت خاتمه قرارداد، تعطیلی مجموعه کار و ... تا یک ماه پس از خاتمه امکان پیگیری دارد لکن اگر کسی اخراج شود و یا استعفا داده باشد تعلق نمی گیرد.
شاید تعریف شما از اخراج اشتباه باشد لذا برای مشاوره دقیق تر و رسیدن به خواسته خود می توانید درخواست مشاوره تلفنی دهید تا با علم کامل پیگیر موضوع شوید.
موفق باشید

با سلام‌
یکی از شرایط مقرری بیمه بیکاری پرداخت حق بیمه به مدت شش ماه در آخرین محل خدمت میباشد، و بعلت عدم پرداخت بیش از شش ماه شما نمی توانید از بیمه بیکاری بهره ببرید، لازم به ذکر است مطابق بخشنامه اگر شما در دوران کرونا بیکار گردیده اید با ثبت نام میتوانید نسبت به اخذ مقرری بیمه بیکاری بهره ببرید