زوجه قفل در را عوض نموده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۰ #25286801

سلام
زوجه بخاطر اینکه چیزی بیشتر از مهریه بگیرد هر روز بازی در می آورد، یک روز بچه دختر ۴ ساله را می اندازد سرت تا یک ماه دنبالش نمی آید، روز دیگر مغزی درب منزل آپارتمان را عوض می کند و زوج را راه نمی دهد حدود ۴۰ روز هنوز زوج بیرون است فقط به آسیب نرسیدن به فرزند خردسال، می ترسم فردا به ماشین آسیب برسانند و یا اسباب و اثاثیه داخل منزل را خالی کند.
حال از شما عزیزان کمک می خواهم.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت مزاحمت و ممانعت از حق از ایشان بنمایید .

با سلام
جزییات بیشتری لازم است تا بشه دقیق راهنمایی کرد
ممانعت از حق و ... مواردی است که میشه مطرح نمود

ذکرنشده مالک آپارتمان چه کسی لست

سلام در صورتی که زوجه مالک باشد میتواند مانع ورود شما گردد شما هم میتوانید علیه ایشان دادخواست تمکین بدهید و اگر مالک نیست دعوی مزاحمت مطرح کنید با استفاده از گزارش پلیس وشهود عدم ورود به منزل را صورت جلسه کنید

شکایت مزاحمت و ممانعت از حق میتوانید مطرح کنید.