واریز نفقه از طریق صندوق دادگستری چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۶ #25285323

سلام. از طریق صندوق دادگستری میتوانم برای خانمم نفقه واریز کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
به دادگستری مراجعه وشماره حساب مربوطه را دریافت کنیدبعدازواریزهم میتوانیدبوسیله اظهارنامه اقدام صورت گرفته رابه اطلاع ایشان جهت براشت نفقه برسانید.

بله می توانید به امورمالی مراجعه وبااخذشماره حساب صندوق پول رابه آن حساب واریز کنید

سلام میتوانید به حساب دادگستری ریخته وفیش رابه دادگاه تحویل دهید هم میتوانید مستقیما به حساب شخص ریخته

با سلام و احترام
شما میتوانید مبلغ را مستقیما به حساب زوجه واریز کنید و به او اطلاع دهید
یا به حساب دادگستری واریز و فیش آن را به دادگاه ارائه کنید

اگر پرونده ای در دادگستری دارید در مورد نفقه و یا تمکین می توانید به حساب سپرده واریز و فیش بانکی را به شعبه تحویل دهید.
در غیر این صورت می توانید به حساب شخصی زوجه واریز و از طریق اظهارنامه مراتب را اطلاع دهید.

سلام.مبلغ مشخص شده نفقه به حساب توسط محکوم علیه به حساب صندوق دادگستری واریز میگردد.

با سلام‌
شما میتوانید در صورت توافق جهت سهولت ماهیانه مبلغ نفقه را به حساب همسرتان واریز کنید در غیر این صورت به مراجع قضایی مراجعه و فیش واریزی دریافت و به حساب ایشان واریز نمایید