با توجه به اینکه قرارداد کتبی ندارم میتونم به اداره کار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۱۲ #25273846

سلام
من حدود ۹ ماه در شرکتی به عنوان برنامه نویس کار کردم و متاسفانه قرارداد کتبی ندارم از این ۹ ماه فقط ۲ ماه حقوق پرداخت شده که اون هم با تاخیر خیلی زیاد بوده با توجه به شغلم که برنامه نویس هست پروژه هایی که انجام دادن هنوز هستن و از بعضی هاش دارن استفاده میکنن الان و سورس پروژه هارو دارم، میتونم استعلام بانک هم بگیرم که ۲ ماه پرداخت داشتن برای من، و از چند نفری که اونجا کار کردن شاید یکی دو نفرشون به عنوان شاهد تایید کنن که من اونجا کار کردم، همچنین از بعضی از افراد و شرکت هایی که با شرکتی که بودم کار میکنن رو میشناسم و از روابطشون اطلاع دارم
امکانش هست بتونم به اداره کار شکایت کنم و موفق به دریافت حق و حقوقم بشم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، بله میتونید شکایت کنید و بازرسین اداره کار خودشون از طرق مختلف نسبت به کشف حقیقت اقدام میکنند

با سلام
به اداره کار مراجعه و دادخواست خویش را میبنی بر مطالبه حقوق و غیره تقدیم نمائید در صورت واریز حق بیمه توسط کارفرما نیازی به اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی وجود ندارد

با سلام
برای احقاق حق خود حتما نیازی به داشتن قرارداد نیست شما میتوانید با شهادت شهود یا حقوقی که به حساب شما واریز شده ادعای خود را مبنی بر فعالیت در این شرکت اثبات نمایید

سلام حق شکایت شما محفوظ هست و اداره کار از طریق بازرسین خودش می‌تونه نسبت به انجام تحقیقات لازم اقدام کنه

راههای برای گرفتن حق شما وجوددارد لیکن اصلی ترین کار اقامه دعوی در اداره کاراست بادادن مستندات و شهود کار شما به نتیجه خواهدرسید

با توجه به توضیحات فوق می توانید از طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید

میتوانید با مراجعه ب اداره کار شکایتی رو علیه کارفرما مطرح کرده و برای پیگیری و حصول نتیجه از مستندات و همچنین شهادت شهود استفاده کنید