رفع توقیف خودرو از اداره ثبت جهت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۲۲۶ #25252496

باسلام
بنده همسرم ۸ ماه قبل بدون هیچ گونه ضرب و شتم به منزله پدرش رفت با اسرار خانواده اداره ثبت حسابهام صفر کرده و خودرو پرایدی که بعد از صدور اجرائیه جهت کسب معاش خانواده خریداری کرده بودم و بدون فرار از دین آشکارا مبلغ ۵۰ ملیون از حسابم برداشت کرده امکان مزایده خودرو هست چون ۳ ماه هست واقعا دیگه نه پولی نه اموالی دارم ممنون از راهنمایی شما وکلا، درضمن اعتراض نسبت به صدور اجراییه از اداره ثبت دادم

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اثبات شود خودرو وسیله امرار معاش می باشد رفع توقیف امکان پذیر خواهد بود

با سلام خودرو قابل توقیف هست مگر وسیله امرار معاش شما باشد که امکان رفع توقیف در اینصورت وجود دارد.

با سلام . موضوع مطالبه مهریه ارتباطی با ضرب و شتم ندارد . درمورد توقیف پراید ، اگر خودرو را تحت عنوان تاکسی و یا اسنپ و از این قبیل استفاده می کردید می توانید به توقیف اعتراض نمایید . اعتراض به صدور اجراییه مفهوم نیست

سلام اعتراض ب عملیاتت ثبتینماایید در صورت عدم توجه از اجرای ثبت دادخواست ابطال اجراییه و توقف عملیات اجرایی مطرح کنید

بادرود وسیله نقلیه قانونا هرنوع باشد بغیر تاکسی قابل توقیف است

درود
با ارائه دلایل و مدارک مثبت وسیله امرار معاش بودن می توانید رفع توقیف نمایید.

دوست عزیز خودرو جزو مستثنیات دین نیست و قابل توقیف میباشد