اگه منابع طبیعی نسبت به مستثنیات زمین کشاورزیم نظر نفی داشت ایا من میتوانم با شواهد موجود مدرکی مستثنیات بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۴ #25242057

با سلام زمینی کشاورزی دارم با قدمت حدوا ۵۵ سال که طی این سال ها فقط زیر کشت برنج رفته منابع طبیعی با زیر کشت رفتن این زمین مشکلی نداره دور زمین هم محصور شده هست مورد تایید شورا و دهیاری هست، و جدیدا مورد تایید طرح کاداستر منابع طبیعی هم شده، ولی بنده هیچ مدرکی دال بر مستثنیات بودن زمین ندارم ،چون کشت برنج مقرون به صرفه نیست میخوام تبدیل به استخر ماهی بکنم ،سوالم اینکه اگه منابع طبیعی نسبت به مستثنیات زمین کشاورزیم نظر نفی داشت ایا من میتوانم با شواهد موجود (قدمت۵۵سال،نهر اب قدیمی ودیگر شواهد ،مدرکی مستثنیات بگیرم یا نه؟،چطوری باید اقدام کنم ؟ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید با مراجعه به آگهی تشخیص اداره منابع طبیعی از نوع ملک تان اطلاع حاصل نمایید ...

از آنجا که پرورش ماهی نیز در رسته کارهای کشاورزی ست دا تبدیل شالیزار به پرورش ماهی تغییر کاربری تلقی نمی شود ...

بله می توانید به اداره شیلات جهاد کشاورزی محل اقامتتون مراجعه فرمایید.