نفقه هر ماه اول ماه واریز میشود یا آخر هر ماه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۷ #25213725

با سلام و درود فراوان
دادگاه تجدید نظر حکم صادره در دادگاه بدوی رو تایید کرده و ابلاغ شده.الان من برم و اجراییه رو بگیرم تقریبا چند روز فرصت دارند برای پرداختش و اینکه نفقه ماه های بعد اول هر ماه واریز خواهد شد یا اخر ماه؟
تاریخ درخواست من برای نفقه از اول شهریور ماه بوده.

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از زمان ابلاغ حکم قطعی قابل اجراست

از زمان قطعی شدن حکم و ظرف ده روز از تاریخ صدور اجراییه احتساب خواهد شد

از تاریخ ابلاغ حکم قطعی نفقه قابل پرداخت می باشد.لذا ۱۰روز مهلت پرداخت و ۳۰روز مهلت اعسار نیز دارد

از تاریخ ابلاغ اجراییه ده روز مهلت پرداخت و سی روز مهلت اعسار دارد

از زمان صدور اجرائیه ده روز فرصت دارد ،پرداخت کند

از مان قعیت حکم دادگاه محاسبه خواهدشد

از تاریخ ابلاغ حکم قطعی نفقه قابل پرداخته