ما از نظر قانونی چه کاری باید انجام بدیم تا دروغ بودنش رو اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #25212248

با سلام .
در موضوع دریافت مهریه خواهرم . همسرشون فیش حقوقی با حداقل دستمزد ارایه دادن که واقعیت نداره چون ایشون پیمانکار هستن و هیج وقت حقوق بگیر نبودن . دادگاه هم برای قسط بندی همون فیش رو در نظر گرفته و دروغ بودن اون رو از ما قبول نمی کنه . الان ما از نظر قانونی چه کاری باید انجام بدیم تا دروغ بودنش رو اثبات کنیم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستندات در خصوص ملائت ایشان با معرفی محل هایی که فرد مورد نظر بصورت پیمانکار اقدام به فعالیت در آنها داشته نیز در اثبات امر علاوه بر استعلام گردش حساب موثر خواهد بود

تقاضای استعلام از محل دریافت حقوق و سابقه پرداخت را از دادگاه بخواهید تا واقعیت موضوع مشخص گردد.