نمیدونم چکم کجاست و نگرانم که کارپردازم خیانت نکرده باشه، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #25155290

از بانک چک هام رو استعلام کردم ۵ فقره چک از حساب پاس نشده، نمیدونم چکم کجاست و نگرانم که کارپردازم خیانت نکرده باشه، راه حل اینکه بعدا برام بابت این چک ها مشکلی پیش نیاد چیه؟
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام با بررسی کامل در مورد چک های صادره طبق دفاتر و اسناد مالی چنانچه که چک های مد نظر بابت دیون خود صادر نکرده اید اعلام مفقودی چک های مد نظر در مرجع قضایی ذیصلاح اقدام ضمن اینکه مظنون به حساب دار تون می باشید می توانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت نمایید

سلام
شما به عنوان صاحب حساب جاری در قبال چک ها مسولیت دارید لذا می باید با مطالعه دفاتر و سایر تحقیقات موضوع را بررسی کنید و اگر یقین حاصل کردید از چک ها سوءاستفاده شده یا سرقت و مفقود شده اند آن را به دادسرا اعلام نمایید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری