چطور می توانم در بدو ثبت دادخواست بهای خواسته را مشخص کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #25134380

برای یم مورد خسارت به ملک استیجاری از سوی مستاجر، اینجانب که موجر هستم قصد دارم تقاضای مطالبه خسارت وارده را بدهم. میزان خسارت مشخص نیست و بنابراین بهای خواسته معین نیست، و قطعا از بیست میلیون تومان بیشتر است.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. هم می‌توانید درخواست تامین دلیل دهید و به میزان خسارتی که کارشناس تعیین کرده خواسته را مشخص کنید و هم اینکه میتوانید از ابتدا خواسته را به ۲۰.۱۰۰.۰۰۰تومان همراه با جلب نظر کارشناس مقوم نمایید.

با سلام
بهتر است قبل از اقامه دعوی ، با اتخاذ نظر کارشناس رسمی تامین دلیل نمایید و سپس با استناد به آن بر علیه مستاجر اقامه دعوی نمایید

شما ابتدا با تقدیم دادخواست تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس تقاضای کارشناسی نموده تا کارشناس با ارزیابی، میزان خسارات وارده میزان آن را اعلام نماید متعاقبا با اخذ نظریه کارشناس نسبت به تقدیم دادخواست مطالبه خسارت اقدام نمایید موفق باشید

سلام
بهتر است اول درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدهید میزان خسارت که معلوم شد بعد دادخواست مطالبه بر اساس آن تقدیم کنید.